Damescollectie

Voor de damescollectie van De Hoge Hoed geven we twee keer per jaar, in maart en oktober, een mooie presentatie. Voor de collectie gaan we altijd op zoek naar fijne, prettig zittende en vrolijke stoffen. Veel van tricot maar ook linnen katoen en wol worden verwerkt tot originele kledingstukken. We maken standaard de modellen in maat 36 tot en met 44, maar groter of kleiner is ook mogelijk. Als je een afwijkende maat hebt kunt je namelijk ook prima bij ons terecht. Wij maken het helemaal op maat voor je, en je gaat met een prettig zittend gevoel bij ons de deur uit!
Doordat we altijd een zeer gevarieerd aanbod aan dessin en uni stoffen in huis hebben kun je ook zelf je favoriete kledingstuk samenstellen. Helemaal naar eigen creatie en wensen. Wat wil je nog meer!
Ook voor speciale wensen en gelegenheidskleding kun je bij ons een afspraak maken. Dan gaan wij speciaal voor jou op zoek naar de juiste stoffen en maken een ontwerp voor het gewenste kledingstuk. Heeft u een gelegemheid  met speciale wensen voor een groter aantal mensen dan is dit ook mogelijk. Prijzen hiervoor zijn in overleg. Misschien vind je het wel leuk om een party te geven voor familie en vriendinnen aan huis. Dat kan allemaal.

Hebben we je interesse voor ons gewekt en wil je graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van De Hoge Hoed, dan kunnen we je op onze mailinglijst zetten. Dan krijgt je ook vanzelf een uitnodiging voor de eerstvolgende collectiepresentatie. Bel of mail ons.
T 06 36 21 60 90 (Heidi Willems), T 0575 522 655 (Anneloes Bavinck)    info@dehogehoed-zutphen.nl