Alleen verder

Soms moet je een deur sluiten om een andere te kunnen openen...

Na ruim 16 jaar van samenwerken gaan Anneloes en Heidi ieder hun eigen weg.

Het blijft een prachtig concept om kleding binnen onze collectie op maat aan te kunnen bieden en we worden altijd blij van de tevreden klanten maar soms komt er moment waarop het bijna niet anders kan dan een stap te maken als deze.


De Hoge Hoed blijft bestaan maar in een ander jasje wat nog genaaid en aangepast gaat worden. Anneloes gaat in een volgend stadium verder met de Hoge Hoed maar in afgeslankte vorm in haar prachtige atelier-aan- huis in Eefde waar ze druk met hun nieuwe huis aan het verbouwen zijn. Wat Anneloes allemaal gaat aanbieden zal ze laten weten via de nieusbrief en  hier op de website.

Heidi gaat het (non-profit) bedrijfsleven in en wordt product manager voor i-did slow fashion movement in den Haag. Oude kleding wordt verwerkt tot vilt en daarna door werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt verwerkt bij i-did tot o.a.tassen, interieur artikelen, kleine cadeauartikelen en meer. De werknemers worden begeleid door Heidi, coaches en werkbegeleiding Den Haag om binnen een aantal maanden tot twee jaar door te stromen naar een reguliere baan binnen hun eigen werkgebied. i-did heeft al een vestiging in Utrecht waar al vele deelnemers mochten doorstromen naar mooie werkplekken. 

We komen binnenkort met een update over onze werkervaring en voortzetting van De Hoge Hoed.

 

 

Terug